Седмично послание на Хиларион 11-18 май 2014г.


Възлюбени,

За мнозина от вас това са трудни времена. Вашите физически тела продължават да преминават през рекалибриране и трансформации и изпитваните симптоми често не са приятни. Има много чувства на дълбока тъга, която идва от нищото и може да ви постави в състояние на депресия. Когато това се случи, е важно да положите старателно усилие да промените гледната си точка. Направете нещо, което ви кара да се чувствате добре, да се смеете. Излезте навън и копайте градината си, почувствайте връзката със Земята. Когато хората са разстроени, да са сред природата е много успокояващо, заземяващо и лечебно за човешките им операционни системи. Също е важно да наблюдавате вътрешния си мисловен процес и да променяте това, което ви задържа в пространство на нещастие. Изисква се усърдно наблюдение, за да видите и да разберете, че може би задържате мисловни шаблони, които не служат на личността, в която се превърнахте и на личността, в която се разширявате с всеки изминал ден. Най-голямото предизвикателство тук е да разпознаете тези вкоренени мисли и да поемете отговорност да ги промените.

Това е работа, която никой освен вас не може да извърши. Тя изисква вашето пълно и продължително участие и упоритост. Тя изисква усърдие, сила на ума и намерението. Тя изисква ангажимент към себе си, защото вие си струвате усилието. Никога не се отказвайте от себе си! Скоро ще се намерите отново в равновесие и ще се придвижите пак напред. Това е красотата на живота във физически израз, той никога не остава същият, той винаги е в състояние на поток и това състояние може да се използва за ваше най-голямо добро. Попитайте се: „ Ако животът ми беше книга, как бих искал да продължи моята история?” След това напишете на хартия какъв желаете да е животът ви, всеки детайл, всяка мечта, която някога сте имали, която все още не се е сбъднала. След като сте записали всичко можете да помислите, да прегледате това, което сте написали и да разберете дали вероятно сте имали опита и не сте осъзнавали това, отбележете това като успех в книгата на живота си. След това помислете за това как искате да продължи остатъкът от историята ви и какво можете да направите, за да проявите това. Продължете го и продължавайте да прибавяте към него, преписвайки и променяйки с всеки изминал ден. Вие усъвършенствате и полирате характерите си и историята си!

Това е вашият шаблон, нещото, на което гледате като на генерален план, трябва да работите по него редовно, да четете думите си всеки ден с дълбоко чувство и искреност да създавате опита. Направете себе си великолепната, мъдра, интелигентна, любяща и обичана, и здрава личност, която знаете, че сте в ядрото на вашето същество. Идентифицирайте се напълно с това вие, което знаете, че можете да сте, и продължавайте да давате живот на историята си в богати подробности. Всеки един от вас има способността да създава реалността, която избере, и с концентриран фокус и усилие вие всъщност можете да я живеете. Това е вашата история, осмелете се да мечтаете мащабно и извайте образа си като по-обширен от живота, с магически сили и магнетична, удивителна личност. Дайте си свръхестествени сили, които могат да помагат на другите да видят себе си в по-велика светлина, отколкото преди, така че и те също да могат да са авторът на собствената си житейска история. Идентифицирайте се дотолкова с този образ на себе си, че да не съществува никаква друга възможност. Този шаблон е новото и чудесно вие, които вие сами си създадохте.

Продължавайте да усъвършенствате и да шлифовате характера си, за да е най-доброто, което можете да сте. Това не е история на победа в състезание срещу друг, това е история на собственото ви лично и индивидуално житейско пътуване. Това е пътуване, което може да има много обрати и завои, тъй като „вие” образът изпитва реалността, която създавате. Напишете за всеки аспект на вашия опит, извисяванията и спадовете, изненадите, разочарованията, сърцераздирателните опити, богатството на опитите и проникновенията, с които сте надарени във всеки от тях. Целият живот трябва да се изпита, за да стане част от вашата история; това е единственият начин, който е автентичен и истински. Пишете се майсторът на живота си, изпълнен с любов, мъдрост и способности на лидер. Вижте се говорещи пред много хора с благодат, лекота и увереност, разказвайки им за невероятния си живот, когато сте извървели пътя си тук на Земята.

Всеки от вас има да разкаже велика история. Всеки от вас е и ще продължи да изпитва чудесата на живота в човешка форма. Вселената чака да чуе разказа ви за чудесните приключения преди, по време и след най-голямата промяна на всички времена. Ще имате схватлива публика където и да разказвате историята си, за това можете да сте сигурни.

До следващата седмица…

АЗ СЪМ Хиларион


Превод: Tauno

http://elvenjewels.blogspot.com/2014/05/11-18-2014.html

МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments